NOVETATS GENER 2017

NOVETATS GENER 2017
NOVETATS GENER 2017

viernes, 6 de marzo de 2015

LLEGIR ÉS AVORRIT? MAI ALS NOSTRES CLUBS DE LECTURA!

I sino, mireu el resum en imatges d'una de les darreres sessions del passat mes de febrer...
Aquest cop va ser molt i molt especial, perquè  no sempre comptem entre les nostres files amb la presència de la traductora de l'obra que estem llegint. L'obra en qüestió era un apassionant Trhiller de caire polític de David Baldacci i la traductora la Mercè Diago.

I aquí teniu les esperades imatges:

L'atmosfera creada per rebre als nostres membres del Club de Lectura va estar molt i molt lograda. I si més no, només obrir la porta va ser impactant!L'atrezzo, de primera! I es que l'obra repleta d'assassinats com a bona novel.la negra i d'armes necessitava una mica d'acció i misteri policial... I un cop començat el debat les aportacions dels membres del Culb foren variades i molt enriquidores com sempre i escoltar a la traductora tot un plaer.Ens va explicar com va ser arribar a dedicar-se a aquesta feina i com era el dia a dia d'una traductora i intèrpret, tot amanit amb petites anècdotes de les seves aventures amb diversos autors de renom internacional.
Estarem encantades d'obrir-li la porta de la nostra petita biblioteca per animar-la a conduir un altre club de lectura tant i tant interessant com el que ens ha proporcionat aquest cop!
Gràcies Mercè!


1 comentario: