NOVETATS GENER 2017

NOVETATS GENER 2017
NOVETATS GENER 2017

lunes, 14 de julio de 2014

LLEGENDES DE MAR DE LA COSTA BRAVA

La tercera i darrera sessió del nostre  II Cicle de Literatura a la fresca arriba aquest divendres de la ma de l'autor gironí Miquel Martín.

En Miquel Martín, autor de capçalera de la Biblioteca de Palafrugell és un gran conegut nostre ja que durant diversos anys va portar el taller d'escriptura de la nostra Biblioteca , així com va portar el Club de lectura de la seva novel·la Cabells de Medusa i ens va fer de guia en una preciosa ruta literària.

Gran escriptor de les nostres contrades en diverses de les seves obres queda retratada la Costa Brava i és en aquesta darrera publicació seva on va voler endinsar-se en totes aquelles llegendes que els més grans ens explicaven.

Acompanyat pel seu editor, Xavier Cortadellas de l'editorial Sidilla, ens explicaran com va sorgir la idea de crear aquest llibre de Llegendes de mar de la Costa Brava i ens passejarem per algunes de les més curioses històries recopilades.


Així doncs entre llegendes de mar i degustant un cremat tradicional anirem desgranant totes aquestes històries que de ben segur ens fascinaran.

Us esperem divendres 18 de juliol a les 20.30h al jardí de la Biblioteca


No hay comentarios:

Publicar un comentario