NOVETATS GENER 2017

NOVETATS GENER 2017
NOVETATS GENER 2017

martes, 1 de julio de 2014

Les cròniques a TV3

Aquesta sèrie, composta per 13 capítols de 30 minuts, basada en els contes de Pere Calders, pretén endinsar-se en aquestes regions llunyanes i desconegudes. 'Cròniques de la veritat oculta, 13 mirades ocultes', és una invitació a descobrir aquesta lògica caldersiana de la mà de 13 directors fonamentals de la cinematografia catalana: Pere Portabella, Josep Anton Salgot, Agustí Villaronga, Xavier Juncosa, Lluís Maria Güell, Domènech Font, Jordi Cadena, Gerard Gormezano, Carles Bempar, Joan Mallarach, Isabel Coixet, Jesús Garay i Antoni Chavarrias.
Una producció de TVC en col·laboració amb B/COM i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Cròniques de la veritat oculta - L'ocult cal amagar-ho arran de terra
No podem ocultar que la nostra cultura ha generat dos tipus d'homes cinematogràfics: els que han realitzat els seus somnis, explorant els límits del mitjà a través d'una visió personal, i els que no ho han fet. Els primers han organitzat la seva escriptura visual en primera persona i han assumit una mena d'ocultament que els ha situat en un territori inhòspit i sorprenent, contribuint a singularitzar el nostre cinema. Les seves obres connecten amb la 'gran minoria' d'espectadors que no oculten el seu plaer en contemplar l'inigualable espectacle de les idees i els seus sismes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario