NOVETATS GENER 2017

NOVETATS GENER 2017
NOVETATS GENER 2017

viernes, 30 de mayo de 2014

CLUB DE LECTURA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: EL CELLER!

Ja arriba juny i el darrer club de lectura d'aquesta temporada 2013-2014 i a més el combinem amb BIBLIOTEQUES AMB D.O!
 JA sabeu que tot el mes de juny la biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina participa en el projecte Biblioteques amb D.O
Per a més informació clickeu aqui:

Doncs be, el llibre triat directament relacionat amb el projecte D.O. és EL CELLER DE NOAH GORDON.


Que en sabem d'en Noah?

L’autor:

Les novel·les de Noah Gordon (Warcester, Massachusetts, EUA, 11 de novembre de 1926 ) tracten sobre història de la medicina, l’ètica mèdica, la Inquisició i la història cultural del poble jueu. Va estudiar periodisme a la Universitat de Boston, on també va obtenir un màster en Literatura i Redacció Creativa. Va escriure diversos articles científics i va ser director de dues revistes mèdiques,; Psychatric Opinion i The Journal of Human Stress. La seva primera novel·la, El rabí, va ser a la llista dels llibres més venuts de The NYTimes durant més de sis mesos. La seva obra literària ha estat reconeguda amb nombrosos premis, internacionals i a Espanya, els seus llibres han rebut en dues ocasions l'Euskadi de Plata, el premi de la revista Què leer i una menció especial per part de la ciutat de Saragossa, en el marc de la setmana de novel·la històrica. Altres de les seves novel·les són: El comité de la mort (1969)m El diamant de Jerusalem (1979), El metge (1986), Xaman (1992), La Dra Cole (1996), El darrer jueu (2000), Sam i altres contes d’animals (2002) i El celler (2007)
 La novel·la:
El Llenguadoc, finals del segle XIX. Malgrat la seva joventut, en Josep Álvarez ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, caracteritzarà el seu destí. Després de participar contra la seva voluntat en un complot polític, fugirà a França, on treballarà per a un viticultor. Tot i la por que sent de caure en mans de la justícia, un dia decideix tornar a la seva llar. Lluitant contra els elements en Josep empren una aventura tan àrdua com fascinant: l'elaboració d'un bon vi. Al seu voltant els habitants de Santa Eulàlia: la jove vídua Marimar i el seu fill Francesc; en Nivaldo, el botiguer d'origen cubà; en Donat, el germà obrer d'en Josep.... El celler conté l'essència de totes les obres anteriors de Noah Gordon: històries personals de força, personatges vitals, retrats fidedignes d'una època, creats per un escriptor, la sensibilitat i l'encert del qual ha admirat milers de lectors al llarg dels anys.


Ens trobarem dijous dia 19 de juny a les 19.30h a la Biblioteca! Us hi esperem!
No hay comentarios:

Publicar un comentario