NOVETATS GENER 2017

NOVETATS GENER 2017
NOVETATS GENER 2017

jueves, 13 de marzo de 2014

NÚRIA MARTÍ CONSTANS

La Núria Martí Constans serà la professora del taller d'escriptura que comença demà divendres 14 de març a les 15h.

La Núria és escriptora gironina, autora de títols com  Hores prohibides,  Naturalesa Humana, recentment Un excés de felicitat, 20 contes perversos. 

També és autora de llibres de lectura fàcil com  Les mateixes estrelles,   Bajo el mismo cielo,  Trampa de foc i Set dies al llac. fa traduccions i adaptacions a la LecturaFàcil.

Ha col·laborat en la creació de títols com Vet aquí un gat (infantil), Vi bo i altres contes,  Resurrecció i altres narracions i  Atracament i altres contes.

Col·labora a la Revista de Girona, a la revista Es Còdol de Calella de Palafrugell, a SiesTV, televisió cultural per Internet i fa de jurat al Premi de Novel·la curta de Lectura Fàcil, als Premis literaris Amics de la UNESCO de Girona i els Premis de Narrativa de Sant Narcís de Girona.

CONTACTE / CLUBS DE LECTURA


Ha estat professora de tallers literaris a les biblioteques d'Hostalric, a la Biblioteca Antònia Adroher de Girona, a Calella de la Costa, ara també a Sant Feliu de Guíxols i a Santa Cristina d'Aro, i en més d'una ocasió al Centre Cultural La Mercè de Girona.

Recentment, s’ha incorporat al programa Promoció d’autors locals del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, com a conductora de clubs de lectura.

Podeu seguir-la al seu bloc  al facebook on és molt activa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario