NOVETATS GENER 2017

NOVETATS GENER 2017
NOVETATS GENER 2017

viernes, 28 de marzo de 2014

MOT

El MOT és un festival literari de referència nacional organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Girona i l'Ajuntament d'Olot. 

La versió gironina es durà a terme entre l'1 i el 5 d'abril al Centre Cultural La Mercè i l'olotina, del 8 al 12 d'abril al Teatre Principal. En total s'han programat una quarantena d'activitats, quasi totes gratuïtes, tant literàries com d'oci i lleure. 

Albert Sánchez-Pinyol oferirà la conferència inaugural mentre que el mexicà Ignacio Padilla clausurarà els primers cinc dies de la cita. Alguns dels màxims exponents del gènere al país com Elia Barceló, Marc Pastor, Víctor Martínez-Gil o Carles Batlle estaran presents. 

Festival MotEl caràcter internacional del festival es farà patent amb la presència de noms com el de la russa Anna Starobinets, estrella internacional emergent de la literatura fantàstica o el narrador, assagista i crític peruà Fernando Iwasaki. 

El festival neix amb la vocació d'anar explorant gèneres, volent dir amb això que el fet que la literatura fantàstica sigui el fil conductor d'aquest any no vol dir que ho torni a ser el pròxim. La idea és oferir una selecció d'allò que s'està fent dins d'aquest gènere literari actualment, tant a escala nacional com internacional, amb una clara voluntat d'esdevenir un referent més enllà de les nostres fronteres. 

Més informació consulteu la seva web


No hay comentarios:

Publicar un comentario